058 215 0773

Zakelijk

In de afgelopen jaren is Mazz Tuinmeubelen ook steeds meer aan zakelijke klanten gaan leveren. Zo kunt u onze tuinmeubelen tegenwoordig tegen komen bij:

Beauty Sauna Peize
Douwe Egberts Cafe Leeuwarden
GGZ Friesland
Luchtmachtbasis Leeuwarden
Medisch Centrum Leeuwarden
Zorginstelling Noorderbreedte
Stenden Hogeschool

 

Het terras welke wij hebben geleverd voor het Douwe Egberts Cafe in Leeuwarden:

Terras Douwe Egberts Cafe Leeuwarden

©INMEDIA

 

Het Douwe Egberts Café kwam bij ons met de vraag voor een terras. Het DE cafe wilde iets anders dan een standaard terras, het moest lekker zitten en vooral luxe uitstralen. Zij hadden de wens voor een terras, om hun buiten terrein uit te breiden en meer zitplaatsen te bieden. Ze hadden beperkte ruimte op het terras, dus dit moest zo efficient mogelijk worden ingedeeld. Bovendien moest het terras wel elke dag naar binnen, dus licht en makkelijk te tillen was een voorwaarde. Omdat zij ook niet zo veel ruimte hadden om het terras op te slaan, wilden ze graag meubelen die stapelbaar waren. Wij hebben gekeken om binnen deze voorwaarden zo veel mogelijk zitplaatsen te realiseren, met mooie loungemeubelen die voldeden aan hun wensen. Uiteindelijk hebben wij een offerte gemaakt voor 44 extra zitplaatsen met deze schitterende aluminium loungemeubelen van Taste by 4 Seasons Outdoor met all-weather kussens en stapelbare banken en fauteuils.

 

Bent u ook voor uw horeca-onderneming of bedrijf op zoek naar een bijzondere invulling van uw buitenterrein of terras, laat ons uw wensen weten. Wij zoeken voor u een passend aanbod en bieden u een vrijblijvende offerte! Wat dacht u van bijvoorbeeld een vrolijk terras met de keuze uit meer dan 18 kleuren met deze stoelen van HAANS Design. Neem snel contact met ons op.