058 215 0773

Wat zijn de verzendkosten?


Wij hanteren de volgende verzendkostenstructuur binnen Nederland:

In de categorie Tuinmeubelen geldt voor de meeste artikelen dat bij besteding onder €500,- de verzendkosten* €50,- zijn. Bij besteding boven de €500,- betaalt u geen verzendkosten! Dit heeft te maken met het volume en/ of gewicht van tuinmeubelen. Deze worden vervoerd met een speciale transporteur, waardoor deze kosten aanmerkelijk hoger liggen dan 'een gewoon pakket.' Bezorgingen met deze vervoerders gebeurd tot de voordeur en nooit op een etage. Is de tuin goed bereikbaar dan zal de chauffeur je bestelling daar afleveren. Is de tuin echter moeilijk toegankelijk of alleen via het woonhuis dan word je bestelling voor de deur afgeleverd. Dit om schade aan je persoonlijke eigendommen te voorkomen.
Artikelen in de categorie tuinmeubelen zonder dit grote volume (bijvoorbeeld hoezen en kussens) worden gratis verzonden bij besteding boven €50,-. Om dit te verduidelijken wordt per product aangegeven of de verzending gratis is of niet (bij een enkel aantal). In het winkelwagentje kunt u dit ook controleren.

Op barbecues en woonaccessoires geldt dat u bij besteding onder €50,- de verzendkosten €6,75 zijn. Bij besteding boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis.

 

*Voor verzending naar de Waddeneilanden en het buitenland kunt u contact op nemen met: info@mazz.nl voor een specificatie van de verzendkosten.


Kan ik mijn bestelling retourneren?


Indien u een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het artikel binnen 30 dagen na aflevering aan Mazz Tuinmeubelen te retourneren. De kosten die gemaakt worden voor een retourzending kunnen niet verhaald worden op Mazz en zijn voor eigen rekening. Het door u reeds overgemaakte orderbedrag zal minus berekende verzendkosten (indien niet de volledige order wordt geretourneerd) retour gestort worden op uw rekeningnummer.

 

Ik heb geen ontvangsbevestiging ontvangen


In principe ontvangt u altijd een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Mocht u deze niet hebben ontvangen zou het kunnen dat deze nog (afhankelijk van uw e-mail) in uw spambox terecht is gekomen, omdat wij een niet-bekende afzender zijn voor uw e-mailbox. Mocht u ook daar de bevestigingsmail niet vinden, kunt u het beste mailen naar: info@mazz.nl. Wij versturen dan z.s.m. alsnog de bevestiging. Als u een wachtwoord heeft aangemaakt voor onze webshop, kunt u ook inloggen via 'mijn account.'

 

Wat is de gemiddelde levertijd voor tuinmeubelen?


Omdat tuinmeubelen een groter volume hebben, worden deze met Transmission of Hoekstra B.V. te Sneek verstuurd. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen met betrekking tot de levering. De bestelling wordt bezorgd in overleg met u, omdat u thuis dient te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Vanaf het moment dat u reageert op onze e-mail kan het binnen nog eens 1 of 2 werkdagen geleverd worden.

Wilt u de bestelling voor een bepaalde dag of moment ontvangen, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

 

Hoe zit het met garantie?


Wettelijk heeft u als consument op elk artikel een garantie van in ieder geval zes maanden. Vaak geven leveranciers een garantie van 1 of 2 jaar en soms zelfs nog langer. De garantie staat per product aangegeven in de webshop. Heeft u hier vragen over, kunt u contact met ons opnemen.

 

Ik wil zakelijk bestellen


Onder onze klanten bevinden zich ook veel horecabedrijven die op zoek zijn naar een nieuw terras met een mooie luxe uitstraling. Heeft u bijvoorbeeld in onze webwinkel een artikel gezien waarvan u een groter aantal wilt bestellen? Dan kunnen wij u vaak een extra scherpe prijs bieden. Neem contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Mailt u ons uw ideeën over uw toekomstige terras en wij gaan voor u op zoek naar een passend aanbod!

 

Ik wil bestellen vanuit het buitenland


Wilt u vanuit het buitenland een bestelling plaatsen in onze webwinkel, dan gelden er extra kosten. Voor verzending naar België en Duitsland zijn deze verzendkosten standaard: €30,- Als u de juiste optie er niet bij ziet staan, neemt u dan contact met ons op. Meestal kunnen wij een passende oplossing bedenken, om uw bestelling te bezorgen.