058 215 0773

Update Informatie Coronavirus

Hoe gaan wij er bij MAZZ Tuinmeubelen mee om?

Op deze pagina vind u alle informatie over hoe we bij MAZZ Tuinmeubelen omgaan met de ontwikkelingen rond het coronavirus en welke maatregelen wij daarvoor treffen. Ook wij volgen daarin de adviezen op vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid. 

De gezondheid van u en die van onze medewerkers staat voorop. Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekend dat al onze medewerkers o.a. geen handen schudden en minimaal 1.5 meter afstand houden.  De medewerkers die aanwezig zijn tonen geen verkoudheidsklachten. Mocht u zelf last hebben van verkoudheidsklachten of bij voorkeur liever nu geen bezoek aan onze winkel brengen, dan adviseren wij u gebruik te maken van online bestellen via onze webshop.

Voldoende magazijnvoorraad

Wij hebben een groot assortiment aan tuinmeubelen in de winkel en een eigen magazijnvoorraad. Het kan voorkomen dat sommige producten (nog) niet online staan. Wanneer het product niet online op de webshop staat neem dan vooral telefonisch contact op via 058-215 07 73. Wij zullen de verzending dan handmatig voor u verwerken en eventueel laten bezorgen tegen de gebruikelijke online webshop verzendkosten. Afhalen in de winkel of via het magazijn is volgens de richtlijnen toegestaan maar zorg dat u niet met andere bezoekers dicht op elkaar staat en minimaal 1.5 meter afstand houdt.

Openingstijden

Wij hanteren de richtlijnen en zijn op dit moment  geopend volgens onze reguliere openingstijden. Wilt u op een rustig moment onze winkel bezoeken? Maak gerust een afspraak via 058-215 07 73 dan plannen wij een bezoek aan onze winkel voor u in.

Betalen bij de kassa

Bij het betalen van producten aan de kassa willen wij hand-op-hand contact tot een minimum beperken. Daarom vragen wij u zoveel mogelijk af te rekenen met uw pinpas of uw smartphone.
Wanneer u toch contant wilt betalen, vragen wij u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken, in lijn met het advies van het RIVM.

Workshops & Koffie/Thee gebruik

Op dit moment worden er geen bbq workshops in onze GrillStudio gegeven en is het helaas niet mogelijk ivm hygiëne maatregelen u te voorzien van koffie/ thee.

Mochten er nieuwe adviezen volgen vanuit het RIVM en/of de overheid, dan brengen wij onze medewerkers en u hier snel van op de hoogte om eventueel aanvullende maatregelen te treffen.