058 215 0773

Update Informatie Coronavirus

Hoe gaan wij er bij MAZZ Tuinmeubelen mee om?

Op deze pagina vind u alle informatie over hoe we bij MAZZ Tuinmeubelen omgaan met de ontwikkelingen rond het coronavirus en welke maatregelen wij daarvoor treffen. Ook wij volgen daarin de adviezen op vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid. 

  • Houd 1,5 meter afstand van andere klanten en het personeel
  • Heeft u verkoudheidsklachten of heeft u koorts: stel uw bezoek uit of bestel via onze webshop.
  • Betaal met uw pinpas.
  • Ontsmet uw handen bij de ingang.
  • Schud geen handen
  • Het advies is om een mondkapje te dragen

De gezondheid van u en die van onze medewerkers staat voorop. Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekend dat al onze medewerkers o.a. geen handen schudden en minimaal 1.5 meter afstand houden. De medewerkers die aanwezig zijn tonen geen verkoudheidsklachten. Mocht u zelf last hebben van verkoudheidsklachten of bij voorkeur liever nu geen bezoek aan onze winkel brengen,  dan adviseren wij u gebruik te maken van online bestellen via onze webshop of bel met ons

Openingstijden

Wij hanteren de richtlijnen en zijn op dit moment geopend volgens onze reguliere openingstijden die u op deze pagina kunt vinden.

Mochten er nieuwe adviezen volgen vanuit het RIVM en/of de overheid, dan brengen wij onze medewerkers en u hier snel van op de hoogte om eventueel  aanvullende maatregelen te treffen.