058 215 0773

Schaduwdoek Nesling Dreamsail Grijs 5,0x5,0x5,0m

Dit grote driehoekige schaduwdoek van Nesling komt uit de Dreamsail collectie en is waterafstotend. Het doek is gemaakt van polyester. Door de waterwerende laag kunt u niet alleen genieten van de stijlvolle schaduw die dit doek in uw tuin brengt, maar ook buiten blijven tijdens een kleine bui. Het schaduwdoek beschermt ook nog eens voor 90-95% tegen schadelijke UV straling (TNO getest). Het schaduwdoek kan het hele seizoen blijven hangen en is makkelijk op te hangen met de juiste Nesling RVS bevestigingsmaterialen.
Het doek is gemaakt van polyester en behandeld met teflon. Hierdoor is het doek waterafstotend en wordt het ook nog eens beschermd tegen vlekken. Voor een goede afwatering dient het doek opgehangen te worden met een hoek van 30 graden. Dit doek heeft een afmeting van 5,0x5,0x5,0m en is verkrijgbaar in twee kleuren, Cream en Grey.

Bevestiging van het schaduwdoek

Voor de bevestiging van de schaduwdoeken biedt Nesling een breed assortiment materialen. Voor enkele toepassingen hebben wij voordeelpakketten gemaakt, elk pakket is op maat voor een bepaalde manier van ophangen. Hierdoor heb je direct de juiste materialen én een leuke korting.

Voordeelpakket 1 is voor het bevestigen van het driehoek schaduwdoek met twee punten aan een muur en één punt aan een paal.
Voordeelpakket 2 is voor het bevestigen van het driehoek schaduwdoek met één punt aan een muur en twee punten aan een paal.
Voordeelpakket 3 is voor het bevestigen van het driehoek schaduwdoek met drie punten aan een muur.

Voor alle overige bevestigingen zijn losse materialen te bestellen. Bijvoorbeeld de muurplaat met oog voor plaatmateriaal. De bevestiging wordt hieronder gedemonstreerd in de animatie van Nesling.

Eigenschappen

- 5 jaar garantie!
- Voor semi-permanent gebruik (april tot september)
- Makkelijk zelf te installeren
- Wind- en regenvast, mits goed opgehangen
- Eenvoudig te reinigen
- Schimmelwerend
- De hoeken zijn extra verstevigd
- Materiaal: Polyester/Teflon

€ 179,00

Beschikbaarheid: In voorraad

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Uit voorraad leverbaar
  • Bezorgdienst
€ 179,00
Onze showroom

Mazz Showroom

Mazz Tuinmeubelen is dé specialist in tuinmeubelen.
In onze showroom in Leeuwarden hebben wij veel tuin- en loungesets opgesteld. Ook vindt u hier een uitgebreide collectie bbq's en buitenkeukens, woonaccessoires en sierkussens! Bovendien kunt u uw bestelling makkelijk laten bezorgen door onze unieke bezorgservice! Door Mazz kunt u voortaan heerlijk genieten van uw huis en tuin.

Openingstijden
Maandag        13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Details

Eigenschappen

- 5 jaar garantie!
- Voor semi-permanent gebruik (april tot september)
- Makkelijk zelf te installeren
- Wind- en regenvast, mits goed opgehangen
- Eenvoudig te reinigen
- Schimmelwerend
- De hoeken zijn extra verstevigd
- Materiaal: Polyester/Teflon

Extra informatie

Shipping Type Normal