058 215 0773

Schaduwdoek Nesling Coolfit Antraciet 4,0x4,0x5,7m

Met dit mooie antraciete schaduwdoek van Nesling is het terras verzekerd van een trendy schaduw. Het driehoekige doek heeft één hoek van 90 graden en een lange zijde. Het Nesling schaduwdoek is niet alleen modern en stijlvol, maar beschermt ook nog eens voor 90-95% tegen schadelijke UV straling (TNO getest). Het schaduwdoek kan het hele seizoen blijven hangen en is, mits goed bevestigd, wind- en regenvast. Het schaduwdoek kan met de juiste materialen worden bevestigd aan muren, palen of plaatmateriaal. Het schaduwdoek is makkelijk op te hangen én weer te verwijderen. Het doek is gemaakt van HTPE geknoopt weefsel en heeft een open structuur, waardoor het veel licht doorlaat.

Bevestiging van het schaduwdoek

Voor de bevestiging van de schaduwdoeken biedt Nesling een breed assortiment materialen. Voor enkele toepassingen hebben wij voordeelpakketten gemaakt, elk pakket is op maat voor een bepaalde manier van ophangen. Hierdoor heb je direct de juiste materialen én een leuke korting.

Voordeelpakket 1 is voor het bevestigen van het driehoek schaduwdoek met twee punten aan een muur en één punt aan een paal.
Voordeelpakket 2 is voor het bevestigen van het driehoek schaduwdoek met één punt aan een muur en twee punten aan een paal.
Voordeelpakket 3 is voor het bevestigen van het driehoek schaduwdoek met drie punten aan een muur.

Voor alle overige bevestigingen zijn losse materialen te bestellen. Bijvoorbeeld de muurplaat met oog voor plaatmateriaal. De bevestiging wordt hieronder gedemonstreerd in de animatie van Nesling.

Eigenschappen

- 5 jaar garantie!
- Voor semi-permanent gebruik (april tot september)
- Makkelijk zelf te installeren
- Wind- en regenvast, mits goed opgehangen
- Eenvoudig te reinigen
- Schimmelwerend

€ 95,00

Beschikbaarheid: In voorraad

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Uit voorraad leverbaar
  • Bezorgdienst
€ 95,00
Onze showroom

Mazz Showroom

Mazz Tuinmeubelen is dé specialist in tuinmeubelen.
In onze showroom in Leeuwarden hebben wij veel tuin- en loungesets opgesteld. Ook vindt u hier een uitgebreide collectie buitenkeukens, woonaccessoires en sierkussens! Bovendien kunt u uw bestelling makkelijk laten bezorgen door onze unieke bezorgservice! Door Mazz kunt u voortaan heerlijk genieten van uw huis en tuin.

Openingstijden
Maandag        13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Details

Eigenschappen

- 5 jaar garantie!
- Voor semi-permanent gebruik (april tot september)
- Makkelijk zelf te installeren
- Wind- en regenvast, mits goed opgehangen
- Eenvoudig te reinigen
- Schimmelwerend

Extra informatie

Shipping Type Normal